انجمن دانشجويان دانشگاه ايرانشهر
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Statistics
We have 113 registered users
The newest registered user is latredarwndbepkwzh

Our users have posted a total of 944 messages in 30 subjects
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Social bookmarking

Social bookmarking reddit      

Bookmark and share the address of انجمن دانشجويان دانشگاه ايرانشهر on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of انجمن دانشجويان دانشگاه ايرانشهر on your social bookmarking website

Latest topics
RSS feeds

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش

+13
farshad
slaiverxender
kasra
شیرین
sokoote.shisheee
negar
Sahi
vahab06
iman
darya
mani
raul7hadi
Supervisor
17 posters

Go down

شما چه حسي بهتون دست داد؟

اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_lcap8%اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_rcap 8% 
[ 3 ]
اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_lcap14%اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_rcap 14% 
[ 5 ]
اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_lcap22%اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_rcap 22% 
[ 8 ]
اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_lcap5%اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_rcap 5% 
[ 2 ]
اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_lcap11%اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_rcap 11% 
[ 4 ]
اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_lcap11%اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_rcap 11% 
[ 4 ]
اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_lcap24%اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_rcap 24% 
[ 9 ]
اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_lcap5%اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Vote_rcap 5% 
[ 2 ]

Total Votes : 37

اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Empty اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به شما دست داد؟

Post by Supervisor Sat Jan 09, 2010 3:44 pm

مي دونم سوال آسوني نيست! اما خواهشا جواب بديد. يه نظر سنجي هم داره كه مي تونيد شركت كنيد.

اول از همه خودم بگم كه اصلا احساس خوبي نداشتم. ساعت حدود 5 عصر بود و من خيلي خسته بودم و تازه از زاهدان رسيده بودم. احساس گيجي داشتم. بعد از ديدن دانشگاه زاهدان واقعا تو ذوقم خورد.Mad به هر حال كم كم عادت كرديم ولي انصافا اون روز اول رو هيچ وقت فراموش نمي كنم. البته اتفاقات ديگري هم اون روز افتاد كه بعدا تعريف مي كنم.
Supervisor
Supervisor
سوپروايزر
سوپروايزر

تعداد پستها : 74
امتياز حاصل از پست ها : 6673
آرا كسب شده از ساير كاربران : 3

http://iranshahr.blogsky.com

Back to top Go down

اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Empty Re: اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش

Post by raul7hadi Sun Jan 10, 2010 12:50 pm

هيچي با دوستم بودم اونم فقط منو مسخرم ميكرد Sad
raul7hadi
raul7hadi
Moderator
Moderator

تعداد پستها : 166
امتياز حاصل از پست ها : 5622
آرا كسب شده از ساير كاربران : 9

Back to top Go down

اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Empty Re: اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش

Post by mani Sun Jan 10, 2010 8:22 pm

اولين روزي كه دانشكاهو ديدم با بابام بودم . هر دومون سكوت كرديم ولي من خوشحال بودم نه به خاطر دانشگاه بلكه به خاطر اينكه اون تصوري كه من از ايرانششهر ودانشگاش تو ذهنم داشتم خيلي بدتر از اون چيزي بود كه ديدم Neutral
mani
mani
Iranshahr Hero
Iranshahr Hero

تعداد پستها : 66
امتياز حاصل از پست ها : 5518
آرا كسب شده از ساير كاربران : 7

Back to top Go down

Post by raul7hadi Tue Jan 12, 2010 6:35 am

ببين آقاي ماني درسته دانشگاه امكاناتش بايد در سطحي بالاتر ميبود ولي خب به نظر من يه چيزي كه خيلي مهمه توي هر دانشگاه سطح علمي دانشجو هاست . خودم تاحالا با كلي دانشجو در ارتباط بودم از دانشگاه هاي مختلف كه بعضياشون فقط واسه اينكه نمره قبولي(10) بگيرن ميرفتن دانشگاه بعضيا هم واقعا ميخواستن توي رشتشون از بهترين ها باشن و هر روز پيشرفت كنن به نظر من اين مهمه. Rolling Eyes
raul7hadi
raul7hadi
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by darya Tue Jan 12, 2010 3:52 pm

,ولی من خیلی خوشحال بودم و احساس غرور کردم Smile
darya
darya
Active User
Active User

تعداد پستها : 20
امتياز حاصل از پست ها : 5452
آرا كسب شده از ساير كاربران : -4

Back to top Go down

Post by Supervisor Tue Jan 12, 2010 4:31 pm

من كه مي گم همه اينا مكمل هم هستن و هم دانشجو بايد ساعي باشه و هم محيط مناسب باشه تا نتيجه خوبي گرفته بشه.
Supervisor
Supervisor
سوپروايزر
سوپروايزر

Back to top Go down

Post by Supervisor Tue Jan 12, 2010 4:35 pm

darya wrote:,ولی من خیلی خوشحال بودم و احساس غرور کردم Smile

ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي؟! bounce
Supervisor
Supervisor
سوپروايزر
سوپروايزر

Back to top Go down

Post by mani Tue Jan 12, 2010 7:03 pm

اقا هادي من كاملا با حرف شما مخالفم ببخشيد اشتباه نوشتم موافقم.بايد تلاش كرد . حتي بدون محيط خوب. چون فكر كنم فاصله ي شهرم تا ايران شهر از هم دور تره.
{موفقيت : 1% نبوغ-99% عرق ريختن
.0 (توماس اديسون)} pirat[b]
mani
mani
Iranshahr Hero
Iranshahr Hero

تعداد پستها : 66
امتياز حاصل از پست ها : 5518
آرا كسب شده از ساير كاربران : 7

Back to top Go down

Post by raul7hadi Tue Jan 12, 2010 7:43 pm

آقا ماني خيلي شوخ طبعي مواظب باش كار دستت نده silent
raul7hadi
raul7hadi
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by raul7hadi Tue Jan 12, 2010 8:19 pm

Admin wrote:مي دونم سوال آسوني نيست! اما خواهشا جواب بديد. يه نظر سنجي هم داره كه مي تونيد شركت كنيد.

اول از همه خودم بگم كه اصلا احساس خوبي نداشتم. ساعت حدود 5 عصر بود و من خيلي خسته بودم و تازه از زاهدان رسيده بودم. احساس گيجي داشتم. بعد از ديدن دانشگاه زاهدان واقعا تو ذوقم خورد.Mad به هر حال كم كم عادت كرديم ولي انصافا اون روز اول رو هيچ وقت فراموش نمي كنم. البته اتفاقات ديگري هم اون روز افتاد كه بعدا تعريف مي كنم.

بعد از ديدن دانشگاه ايرانشهر منظورته؟؟؟
نگفتي اتفاقه چي بوده؟؟؟؟؟؟؟
raul7hadi
raul7hadi
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by Supervisor Wed Jan 13, 2010 1:46 pm

هادي داستنش طولانيه. اين روزا سرم خيلي شلوغه ولي سر فرصت از سير تا پيازشو تعريف مي كنم.
Supervisor
Supervisor
سوپروايزر
سوپروايزر

Back to top Go down

Post by iman Thu Jan 14, 2010 4:03 am

پرواز زاهدان نشست بعد شخصي گرفتم 4راه زاهدان و بعد دوباره شخصي تا ايرانشهر
رسيدم در دانشگاه روز ثبتنام عقب افتاده بود و دم در يه كارگر گذاشته بودن ميگفت برو هفته ديگه بيا..انگار خونمون دوتا كوچه بالاتره
مرتيكه رييس دانشگاه با اين سيستم زمانبندي و نداشتن سايت انتخاب واحد بايد شرمنده باشه و خودشو داوطلبانه بندازه تو جهنم
البته منكه سعيمو كردم نامه دادم به رييس جمهور و اينور اونور شايد بهش برسن
اگه بهتر شده يا بازسازي ميشه يكي بگه شايد حرفام موثر بوده bounce
iman
iman
Hyper Active User
Hyper Active User

تعداد پستها : 37
امتياز حاصل از پست ها : 5482
آرا كسب شده از ساير كاربران : 6

Back to top Go down

Post by raul7hadi Thu Jan 14, 2010 5:12 am

اره دارن بازسازيش ميكنن ولي مگه ما ر ئ ي س ج م ه و ر داريم؟؟
raul7hadi
raul7hadi
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by Supervisor Fri Jan 15, 2010 3:55 am

iman wrote:پرواز زاهدان نشست بعد شخصي گرفتم 4راه زاهدان و بعد دوباره شخصي تا ايرانشهر
رسيدم در دانشگاه روز ثبتنام عقب افتاده بود و دم در يه كارگر گذاشته بودن ميگفت برو هفته ديگه بيا..انگار خونمون دوتا كوچه بالاتره
مرتيكه رييس دانشگاه با اين سيستم زمانبندي و نداشتن سايت انتخاب واحد بايد شرمنده باشه و خودشو داوطلبانه بندازه تو جهنم
البته منكه سعيمو كردم نامه دادم به رييس جمهور و اينور اونور شايد بهش برسن
اگه بهتر شده يا بازسازي ميشه يكي بگه شايد حرفام موثر بوده bounce

قطعا تاثير داره ولي بايد بگم كه اينهايي هم كه هست حاصل مبارزات بيش از 15 ساله بچه هاست حالا ما دوست داريم پرچم رو بديم دست شما بچه هاي جديد. دوست دارم يه روز به ايراني بودنم و اين كه يه روزي تو ايرانشهر درس خوندم افتخار كنم (و اين يعني اينكه الان اصلا افتخار نمي كنم مخصوصا با وجود ا.ن! ). كاش يه روز وقت كنم از خاطرات خودم و بچه هاي قديمي تر بنويسم. از صميم قلب اميدوارم تلاش هاي همه جواب بده و ايران و ايراني به جايگاهي كه شايستش هست برسه.
Supervisor
Supervisor
سوپروايزر
سوپروايزر

Back to top Go down

Post by vahab06 Tue Jan 19, 2010 5:37 am

سلام من عضو جدیدم.
ورودی بهمن امسال .رشته آمار. مسخره نکنید.
از استان گلستان.
اولین بار که اومدم اونجا از بس حالم گرفته بود حتی محوطه ی دانشگاه رو هم نگشتم
vahab06
vahab06
Moderator
Moderator

تعداد پستها : 157

Back to top Go down

Post by raul7hadi Sun Jan 24, 2010 10:53 am

فقط ميتونم بگم دانشگاه رو انگار تازه ميخوان بسازن باورتون ميشه من حتي نميدونستم مهندسي عمران ايرانشهر داره دوستمم گفت حالا قبل زبان اينجارو هم بزن بد نيست ولي كاش .. Crying or Very sad
raul7hadi
raul7hadi
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by Sahi Wed Jan 27, 2010 10:11 am

سلام
من چون که بچه ایرانشهر هستم اولین بار که دانشگاه رودیدم خوشحال شدم و به خودم بالیدم
Neutral

Sahi
Newbie
Newbie

تعداد پستها : 2
امتياز حاصل از پست ها : 5427
آرا كسب شده از ساير كاربران : 0

Back to top Go down

Post by darya Fri Feb 05, 2010 10:29 am

دنیا 2 روزه دانشگاه با دانشگاه هیچ فرقی نداره اصل اینه که درس بخونید بیخیال ناراحت نباشید مطمئن باشید خوش میگذره
darya
darya
Active User
Active User

تعداد پستها : 20
امتياز حاصل از پست ها : 5452
آرا كسب شده از ساير كاربران : -4

Back to top Go down

Post by negar Wed Mar 03, 2010 6:20 am

گفتن میشه نخود سیاه ها رو اینجا پیدا کرد.تازه روپوششونم سفیده.
negar
negar
Moderator
Moderator

تعداد پستها : 205
امتياز حاصل از پست ها : 5571
آرا كسب شده از ساير كاربران : 24

Back to top Go down

Post by negar Wed Mar 03, 2010 6:23 am

البته ما الان خیلی خیلی خوشحالیم چون هفته ی دیگه داریم می ریم وطن. از طرف ترمولک ها
12/12 cheers
negar
negar
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by raul7hadi Fri Mar 05, 2010 12:19 pm

مگه از كدوم كشور اومدين كه دارين ميرين وطن؟؟؟؟ بزار يه خورده فكر كنم scratch آها فقط 2 كشور هستن كه فارسي توشون حرف ميزنن يا تاجيكستان يا افغانستان نميدونستم تو دانشگاه از خارج هم پذيرش دارن!!! Laughing Laughing
raul7hadi
raul7hadi
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by sokoote.shisheee Sat Mar 06, 2010 6:19 am

من که تصور نمی کردم دانشگاه اینطور باشه
گفتم نهایتا یه مقدار از دانشگاههای دیگه کوچیک تر باشه. اما وقتی اومدم و دیدم...... No
من با بابام بودم من کلا سایلنت شدم و بابام فقط میخندید Neutral
اما حالا که دو هفته اس اینجام میبینم هرچند دانشگاه از دبیرستانم کوچیکتره و 1/5 دبیرستانی که بودم امکانات نداره و از شهرش هم که چیزی نگم بهتره اما تو خوابگاه یه عالمه دیگه اس
بچه های خوابگاه معرکه ان. من یکی که با وجود بچه های خوب سعی میکنم نکات منفی رو کم رنگ کنم تا به خودم سخت نگذره
sokoote.shisheee
sokoote.shisheee
Newbie
Newbie

تعداد پستها : 1
امتياز حاصل از پست ها : 5375

Back to top Go down

Post by Supervisor Wed Apr 28, 2010 6:58 pm

آره واقعا كه چون محيطش كوچيكه معمولا دوستيهاي خوبي ايجاد ميشه

اميدوارم روزاي خوبي داشته باشيد و تو درس هم موفق باشيد
Supervisor
Supervisor
سوپروايزر
سوپروايزر

Back to top Go down

Post by negar Wed May 05, 2010 2:41 am

من که به شخصه میگم نبودن دوستان =بی حوصلگی،نداشتن انگیزه برای ماندن
negar
negar
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by raul7hadi Thu May 20, 2010 9:39 am

آره دیگه ولی دوستای خوب توی سختی ها خودشونو نشون میدن این ترم که تموم شد و رفت ترم بعدی خیلی بیشتر حال میده اون موقع هوا خیلی بهتره
بازم بگم روز اولی که واسه انتخاب رشته اومدم میخواستم فقط گربه کنم ولی وقتی با دوستای خوبی مثل وهاب جان و هانی و ایمان و... آشنا شدم زیاد احساس ناراحتی بهم دست نمیده
raul7hadi
raul7hadi
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by negar Sat May 22, 2010 12:18 am

اقا هادی خوش به حالت دوستای من دارن انتقالی میگیرن اگرم بهشون ندن میرن ترم دیگه تنهام اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Icon_sad
negar
negar
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by raul7hadi Mon Oct 25, 2010 2:31 pm

bache ha be nazaretoon daneshgamoon kei ye daneshgahe hesabi mishe ?? benazaretoon age yeki vase avalin bar bebinatesh che chizi bishtar mizane too zoghesh???
raul7hadi
raul7hadi
Moderator
Moderator

Back to top Go down

Post by شیرین Tue Dec 07, 2010 3:22 pm

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه
من اولین بار که با بابام پامو گذاشتم تو دانشگاه هیچ احساسی نداشتم.فقط به انتقالی فکر میکردم.
به نظر من دانشگاه نقش خیلی کمی داره این ما هستیم که باید پشتکار داشته باشیم فعال باشیم.وگرنه دانشگاه دانشگاست.امازیادم Rolling Eyes بی تاثیر نیست
شیرین
شیرین
Active User
Active User

تعداد پستها : 24
امتياز حاصل از پست ها : 5135
آرا كسب شده از ساير كاربران : 1

Back to top Go down

Post by kasra Wed Dec 08, 2010 2:20 am

سلام . خوبید؟ منم عضو شدم
بابا دانشگاهمون خیلی باحاله همه چی هم داره البته بغیر از .... ولی رشته من که تکه
kasra
kasra
User
User

تعداد پستها : 19
امتياز حاصل از پست ها : 5120

Back to top Go down

Post by slaiverxender Sun Dec 12, 2010 8:08 am

هیچ احساسی نداشتم
فقط از شلوغی کلافه شده بودم
مراحل ثبت نام و پرداخت خیلی بی برنامه بود
فقط توی اتاق فتوکپی حدود 2 ساعتی معطل شدم
از هر چیزی 6 تا می خواستن

slaiverxender
User
User

تعداد پستها : 12
امتياز حاصل از پست ها : 5200
آرا كسب شده از ساير كاربران : 1

Back to top Go down

Post by kasra Sun Dec 19, 2010 6:16 am

نمو ذونم چه احساسی بود ولی خیلی دلم به حال خودم سوخت شاید شما هم ...
kasra
kasra
User
User

تعداد پستها : 19
امتياز حاصل از پست ها : 5120

Back to top Go down

Post by farshad Wed Jul 20, 2011 3:50 pm

اولین بار احساس خوبی نداشتن چون دانشگا خیلی کوچیک بود و امکاناتش کم؛البته بیشتر تقصیر خودمونه که به همینا راضی هستیم؛ولی فضا سبز دانشگا خوب بود؛روز اول احساس غرور دانشجوی داشتم؛یادش بخیر Laughing
farshad
farshad
User
User

تعداد پستها : 10
امتياز حاصل از پست ها : 4897
آرا كسب شده از ساير كاربران : 2

Back to top Go down

Post by sashasanaz Tue Sep 13, 2011 5:41 am

سلام
وضعيت عمران ايرانشهر وخود دانشگاه و استاداش از لحاظ بار علمي وسطح علمي چطوره
من اونجا قبول شدم بچه ها تو رو خدا كامل توضيح بديد

فرزاد از ماسوله

sashasanaz
Newbie
Newbie

امتياز حاصل از پست ها : 4819

Back to top Go down

اولين باري كه دانشگاه را ديديد و وارد ان شديد چه احساسي به ش Empty ایرانشهر آنلاین

Post by iranshahr-online.com Sat Dec 24, 2011 1:11 pm

با سلام خدمت دانشجویان عزیز من بگم احساس بدی نداشتم چون واقعا اینجا منطقه ای هست که تازه در حال توسعه و گسترش هست راستی دانشجویان عزیز ضمن تشکر از مطالب خوب و بجايتان به عرض مي رسانم انجمن علمي وادبي ايرانشهر آنلاين افتتاح شد و منتظر همکاري کساني مثل شما در هر بخشي که دوست داريد مي باشد پس اگر مايل هستيد عضو شويد و پيغام خصوصي دهيد تا مديريتتان فعال شوداينم آدرس سايتبچه ها سایت بزرگ علمی وادبی ایرانشهر iranshahr-online.com

iranshahr-online.com
Newbie
Newbie

امتياز حاصل از پست ها : 4717

Back to top Go down

Post by noyan Sat Jan 21, 2012 3:11 pm

بابا تبلیغات ممنوعه نمی دونستی باید هزینه این تبلیغ بدون اطلاعتو بدی تا برای دانشگاه یه سر در مناسب بسازن
noyan
noyan
User
User

تعداد پستها : 18
امتياز حاصل از پست ها : 4970
آرا كسب شده از ساير كاربران : 4

Back to top Go down

Post by hoss128 Wed Feb 08, 2012 3:12 pm

من با دوستم بودم حسابی بهم خندید و گفت اینجا دانشگاست یا دبیرستان نمونه Razz

hoss128
Newbie
Newbie

تعداد پستها : 2
امتياز حاصل از پست ها : 4672

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics